Εφτά φορές περισσότερο χρόνο στο Internet περνούν οι χρήστες iOS σε σχέση με τους χρήστες Android

Εφτά φορές περισσότερο χρόνο στο Internet περνούν οι χρήστες iOS σε σχέση με τους χρήστες Android

Εφτά φορές περισσότερο χρόνο στο Internet περνούν οι χρήστες iOS σε σχέση με τους χρήστες Android

Σύμφωνα με μία νέα έκθεση της Net Applications, οι χρήστες iOS είναι επτά φορές πιο δραστήριοι στο Internet από ότι οι χρήστες Android.

Η εταιρεία Net Applications ελέγχει τη κίνηση στο Internet από χρήστες φορητών συσκευών χρησιμοποιώντας δεδομένα που προέρχονται από 40.000 ιστοσελίδες. Σύμφωνα με τα ευρήματα της, το 44.62% των χρηστών χρησιμοποιούν συσκευές Android, ενώ το 44.19% των χρηστών χρησιμοποιούν συσκευές iOS (το υπόλοιπο ποσοστό αφορά σε χρήστες που χρησιμοποιούν άλλες mobile πλατφόρμες).

Αν και το Android, έστω και για μικρό ποσοστό ξεπερνάει το iOS, η εταιρεία ανακάλυψε ότι οι χρήστες συσκευών της Apple, περνούν εφτά φορές περισσότερο χρόνο σερφάροντας στο Internet σε σχέση με τους χρήστες Android. Η εξήγηση είναι απλή: το μεγαλύτερο ποσοστό των συσκευών Android, αποτελούν φτηνές συσκευές, που έχουν αγοραστεί από ανθρώπους που δεν θέλουν να επενδύσουν πολλά χρήματα και που πιθανόν δεν γνωρίζουν πολλά από τεχνολογία ή δεν χρησιμοποιούν το κινητό τους για να σερφάρουν στο Internet.

Οι συσκευές iOS από την άλλη, είναι όλες τους high-end, και οι χρήστες που τις αγοράζουν είναι πολύ πιο πιθανό να γνωρίζουν τις δυνατότητες τους στο Internet και να τις χρησιμοποιούν περισσότερο για αυτό το σκοπό. Τα στοιχεία αυτά, δεν απέχουν πολύ από τον αριθμό των εφαρμογών που αγοράζονται, και κατά μέρος εξηγεί το λόγο που οι developers και οι διαφημιστικές εταιρείες έχουν στόχο το iOS περισσότερο.

Πηγή: Techit

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη εξειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων, στην κατασκευή e-shop και υλοποιούμε ολοκληρωμένες ενέργειες internet marketing και μοναδικές προτάσεις branding.

Επικοινωνία

Istology | Web & Marketing Solutions

Βηλαρά 7, Θεσσαλονίκη, 54627

+30 2310 59 50 40

info@istology.gr

istology.gr