Εταιρεία

Εταιρεία

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη εξειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή eshop και υλοποίηση ολοκληρωμένων ενεργειών internet marketing.

Κατασκευή ιστοσελίδων Istology | Web & Marketing Solutions

Η Istology Web & Marketing Solutions είναι μία εταιρία που δραστηριοποιείται στο τομέα των υπηρεσιών τεχνολογίας (κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή  e shop, Internet Marketing) παρέχοντας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο καινοτόμα προϊόντα και πρωτοποριακές ιδέες.

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη εξειδικευόμαστε στην κατασκευή e shop & στην κατασκευή ιστοσελίδων, στην υλοποίηση ενεργειών internet marketing που συμπεριλαμβάνουν ολοκληρωμένες στρατηγικές σχεδιασμού και προώθησης των social media (social media campaigns) καθώς και στο σχεδιασμό προτάσεων branding που δημιουργούν υπεραξία στην εμπορική σας επωνυμία.

Προσαρμοσμένοι στα νέα σύγχρονα δεδομένα παρέχουμε και υπηρεσίες ανάπτυξης εφαρμογών σε κινητές συσκευές / mobile applications (mobile apps), ενώ στο πλαίσιο της διεύρυνσης των υπηρεσιών μας δίνουμε λύσεις ολοκληρωμένης διαχείρισης του πελατολογίου της εταιρίας σας μέσω μίας πλατφόρμας Customer Relationship Management (CRM).

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες στη Θεσσαλονίκη, όπως και κατασκευάζουμε e shop στη Θεσσαλονίκη, που είναι η έδρα της εταιρίας, καθώς και παγκοσμίως.

Κατασκευή ιστοσελίδων Istology | Web & Marketing Solutions

Ποιοί είμαστε

Η εταιρία μας (Istology Web & Marketing Solutions) αποτελείται από μία ομάδα εξειδικευμένου προσωπικού που προσφέρει λύσεις για εσάς δημιουργώντας ξεχωριστά έργα και παρέχοντας καινοτόμες ιδέες. Η Istology Web & Marketing Solutions κατασκευάζει ιστοσελίδες στη Θεσσαλονίκη, όπως επίσης κατασκευάζει e shops στη Θεσσαλονίκη. Συνδυάζουμε ακαδημαϊκή κατάρτιση και επαγγελματική εμπειρία επιτυγχάνοντας το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Ασχολούμαστε με το χώρο του web development (σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή e shop), του marketing και των πωλήσεων από το 1999. Αντιλαμβανόμενοι ένα κενό ποιοτικής παρουσίας των εταιριών στο διαδίκτυο και τεράστιες δυνατότητες για αύξηση των κερδών τους μέσω της ενίσχυσης της εμπορικής αξίας της μάρκας τους, αποφασίσαμε να οργανώσουμε τη δική μας ομάδα ανθρώπων.

Η Istology Web & Marketing Solutions αποτελεί μία φιλόδοξη προσπάθεια μίας ικανής ομάδας ατόμων και περιλαμβάνει την καθημερινή ενασχόληση του έμψυχου επαγγελματικού δυναμικού της εταιρίας. Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων στη Θεσσαλονίκη σε Drupal και στην κατασκευή e shop στη Θεσσαλονίκη σε Drupal που είναι η έδρα της επιχείρησης, καθώς και στον υπόλοιπο κόσμο. Επενδύουμε στο συνδυασμό τεχνοκρατικής φιλοσοφίας και συναισθήματος απέναντι στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.

Κατασκευή ιστοσελίδων Istology | Web & Marketing Solutions

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Η κατασκευή ιστοσελίδας προσφέρει αύξηση πωλήσεων, βελτίωση της εικόνας της εταιρίας σας, αύξηση της ποιότητας των υπηρεσιών σας

Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε μία σχέση συνεργασίας αμοιβαίου οφέλους ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες τεχνολογικές απαιτήσεις. Προσπαθούμε να χτίσουμε μακροπρόθεσμες σχέσεις κέρδους (win - win) όλων των συνεργατών. Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες, κατασκευάζουμε e shop στη Θεσσαλονίκη σε Drupal CMS.

Στόχος μας να δημιουργούμε επιχειρηματικά πλάνα ενεργειών internet marketing, παρέχοντας πολλαπλά οφέλη:

  • Αύξηση των πωλήσεων
  • Μείωση του κόστους επικοινωνίας με το target group της εταιρίας σας
  • Αύξηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες για την εποικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με το κοινό αυτό
  • Βελτίωση της εικόνας της εταιρίας σας μέσω των πιο σύγχρονων μεθόδων προώθησης
  • Αύξηση αναμνησιμότητας (Recall) και αναγνωρισιμότητας (Recognition) του brand name της εταιρίας σας
  • Αύξηση της διεισδυτικότητας στην αγορά – στόχο (Market Penetration) και μεγαλύτερη επέκταση της αγοράς (Market Expansion)

Αξιακή μας προτεραιότητα ο άνθρωπος. Οι πελάτες μας είναι για εμάς επιχειρηματικοί συνεργάτες. Σκοπός μας η αύξηση της ικανοποίησης των συνεργατών μας από την συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις προώθησης της εταιρίας σας στο διαδίκτυο.

Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων στη Θεσσαλονίκη και στην κατασκευή e shop στη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιώντας το Drupal CMS.

Δείτε τις υπηρεσίες μας

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη εξειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων, στην κατασκευή e-shop και υλοποιούμε ολοκληρωμένες ενέργειες internet marketing και μοναδικές προτάσεις branding.

Επικοινωνία

Istology | Web & Marketing Solutions

Βηλαρά 7, Θεσσαλονίκη, 54627

+30 2310 59 50 40

info@istology.gr

istology.gr