Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics

 

Ένας αριθμός είναι ένας αριθμός μέχρι να τον ερμηνεύσεις 

Η ανίχνευση, η ανάλυση και η βελτιστοποίηση είναι θεμελιώδη σε όλες τις ενέργειες marketing, καθώς και ζωτικής σημασίας για την επιτυχία σε οποιαδήποτε προσπάθεια internet marketing.

Μία επιτυχημένη συνέργεια internet marketing επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη ανίχνευση. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό να ανιχνευθεί σχεδόν οποιαδήποτε λεπτομέρεια καμπάνιας.

Ολοκληρωμένη προσέγγιση για τον καθορισμό και ανάλυση κάθε καμπάνιας που περιλαμβάνει:

  • Ανάλυση δεδομένων συμπεριφοράς που συνάγουν στην πρόθεση των επισκεπτών σε μία ιστοσελίδα.

  • Ανάλυση των μετρικών αποτελεσμάτων που προβάλλουν πόσοι επισκέπτες ολοκλήρωσαν τις στοχευμένες ενέργειες τους σε μία ιστοσελίδα.

  • Εξέταση και ανάλυση των δεδομένων που μας ενημερώνουν για την εμπειρία του χρήστη.

Η μοναδική φύση του internet έχει κάνει πιθανή την επαφή με το κοινό-στόχο και για τους χρήστες να μοιράζονται, να δημιουργούν και να αλληλεπιδρούν σε όλο τον κόσμο. Είναι δυνατό να ανιχνεύσουμε και να αναλύσουμε πως οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν on line και να βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδα σας για το συγκεκριμένο target group.

Το πρώτο που χρειάζεστε για web analytics είναι ένα εργαλείο για συγκέντρωση δεδομένων. Το πιο κατάλληλο εργαλείο που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας είναι το Google analytics.

To Google Analytics είναι μία υπηρεσία που δημιουργεί αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας, τις πηγές επισκεψιμότητάς της και μετράει μετατροπές και πωλήσεις.

Η Istology Web & Marketing solutions προσφέρει αναλυτικά στοιχεία ιστού επαγγελματικού επιπέδου:

  • Αναφορές σε πραγματικό χρόνο. Μέτρηση και έλεγχος της δραστηριότητάς ενός επισκέπτη σε πραγματικό χρόνο στην ιστοσελίδα.

  • Προσαρμοσμένες αναφορές. Προσδιορισμός της πληροφορίας που θέλετε να αναλύσετε.

  • Προσαρμοσμένες μεταβλητές. Δημιουργία και ανάλυση των δικών σας σύνθετων τμημάτων μέσω μίας σύνθετης τμηματοποίησης.

  • Πίνακες ελέγχου. Οι πιο σημαντικοί δείκτες απόδοσης για την οργάνωση, την παρακολούθηση και την κοινή χρήση KPIs για την εταιρία σας.  

  • Οπτικοποίηση. Περιλαμβάνει τα εργαλεία της οπτικοποίησης ροής και της ανάλυσης στη σελίδα σας που προσφέρει αναλύσεις της διαδρομής που ένας επισκέπτης ακολουθεί για να φτάσει στην ιστοσελίδα σου και πως οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τις σελίδες σου.  

  • Κοινή χρήση. Οι ομάδες σας μπορούν εύκολα να μοιραστούν πληροφορίες χρησιμοποιώντας ειδοποιήσεις.

  • API και Προσαρμογές. Υπάρχουν διαθέσιμες εφαρμογές, προσθήκες και προσαρμόσιμες λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να ενσωματώσετε το Google Analytics στις ροές εργασιών της εταιρίας σας.

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη εξειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων και στην κατασκευή e shop, σε Drupal CMS, καθώς και στην ανάπτυξη στρατηγικών internet marketing.

Internet Marketing

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη εξειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων, στην κατασκευή e-shop και υλοποιούμε ολοκληρωμένες ενέργειες internet marketing και μοναδικές προτάσεις branding.

Επικοινωνία

Istology | Web & Marketing Solutions

Βηλαρά 7, Θεσσαλονίκη, 54627

+30 2310 59 50 40

info@istology.gr

istology.gr