Email Marketing

Email Marketing

Email Marketing

 

Το επιτυχημένο email marketing απαιτεί προγραμματισμό και έλεγχο

Το email marketing είναι ένα εργαλείο για τη διαχείριση των πελατειακών σχέσεων. Χρησιμοποιώντας το αποτελεσματικά μπορεί να αποδώσει μία από τις υψηλότερες επιστροφές επένδυσης από οποιαδήποτε ενέργεια internet marketing. Είναι μία εύχρηστη φόρμα direct marketing που χρησιμοποιεί ηλεκτρονικά μέσα για να διανείμει εμπορικά μηνύματα στο κοινό. To email marketing, ακόμη και στις μέρες μας, είναι μία από τις παλαιότερες και πιο δυναμικές τακτικές internet marketing.     

Πλεονεκτήματα:

  • Εξαιρετικά αποτελεσματικά κόστη λόγω του χαμηλού κόστους ανά επαφή

  • Υψηλά στοχευμένο

  • Προσαρμοσμένο σε μία μαζική κλίμακα

  • Απόλυτα μετρήσιμο

Το email marketing είναι ένα εργαλείο που δημιουργεί σχέσεις με υπάρχοντες και πιθανούς πελάτες. Θα μπορούσε να αυξήσει την παραμονή και την αξία των συγκεκριμένων πελατών και τελικά να οδηγήσει σε μεγαλύτερη αποδοτικότητα.

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη εξειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων και στην κατασκευή e shop, σε Drupal CMS, καθώς και στην ανάπτυξη στρατηγικών internet marketing.

Internet Marketing

Μάθετε τα πάντα
για τους επισκέπτες σας

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη εξειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων, στην κατασκευή e-shop και υλοποιούμε ολοκληρωμένες ενέργειες internet marketing και μοναδικές προτάσεις branding.

Επικοινωνία

Istology | Web & Marketing Solutions

Βηλαρά 7, Θεσσαλονίκη, 54627

+30 2310 59 50 40

info@istology.gr

istology.gr