Drupal vs PHP-Nuke, Wordpress, TYPO 3

Drupal vs PHP-Nuke, Wordpress, TYPO 3

Drupal vs  PHP-Nuke, Wordpress, TYPO 3

H Istology Web & Marketing Solutions σας παρουσιάζει μερικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του Drupal με άλλα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου, όπως PHP-Nuke, Wordpress και TYPO 3.

Drupal vs PHP-Nuke
Το PHP-Nuke είναι αρκετά εύκολο στις απαιτούμενες ρυθμίσεις  αλλά δεν είναι κατασκευασμένο για να υποστηρίζει την επέκταση της ιστοσελίδας σας αν το θελήσετε. Οι πρόσθετες ενότητες που διαθέτει λειτουργούν αυτόνομα σε σχέση με τον πυρήνα που αποτελεί το σύστημα, με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν σωστά στις περισσότερες περιπτώσεις.  Επίσης,  υπάρχουνε αρκετές αναφορές σχετικά με τις «τρύπες» ασφαλείας που έχουνε βρεθεί στο συγκεκριμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου.

Drupal vs Wordpress
Το Drupal είναι ένα πλήρες παραμετροποιήσιμο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου με αμέτρητες επιλογές επεκτασιμότητας ενώ το Wordpress είναι ένα απλό σύστημα παραγωγής ιστολογημάτων (blogging), χωρίς δυνατότητα επέκτασης, δύσχρηστο API - ανεπαρκές για ανάπτυξη πολυπλοκότερων λύσεων, ακατάλληλο για κάθετες λύσεις, και με απουσία Enterprise δυνατοτήτων.

Drupal vs TYPO 3
Τo Drupal σε σχέση με το TYPO 3, που είναι ένα σύστημα Enterprise διαχείρισης περιεχομένου, υπερισχύει σημαντικά για την εφαρμογή πολυχρηστικών και κοινοτικών ιστοτόπων με ταυτόχρονη κάλυψη όλων των Enterprise δυνατοτήτων. Το TYPO 3 έχει ένα δύσχρηστο περιβάλλον διαχείρισης, πολλαπλές βιβλιοθήκες Javascript με προβλήματα συμβατότητας, ελάχιστες πολυχρηστικές/κοινοτικές δυνατότητες και αδύνατες φόρμες εισαγωγής δεδομένων.

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη εξειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων, στην κατασκευή e-shop και υλοποιούμε ολοκληρωμένες ενέργειες internet marketing και μοναδικές προτάσεις branding.

Επικοινωνία

Istology | Web & Marketing Solutions

Βηλαρά 7, Θεσσαλονίκη, 54627

+30 2310 59 50 40

info@istology.gr

istology.gr