Social Media

Social Media

Social Media

Μετατρέπουμε την αλληλεπίδραση σε πλεονέκτημα

Τα κοινωνικά μέσα αναφέρονται στη δημιουργία και την ανταλλαγή περιεχομένου από τους καταναλωτές στο internet. Online τεχνολογικές πλατφόρμες επιτρέπουν στους χρήστες:  

  • Να κάνουν bookmark και να συγκεντρώσουν περιεχόμενο.

  • Να δημιουργήσουν και να μοιραστούν περιεχόμενο.

  • Να χρησιμοποιήσουν επιλογές άλλων χρηστών του internet για να βρουν περιεχόμενο.

Τα πιο διάσημα κοινωνικά μέσα είναι τα Facebook, Youtube, Twitter, Google+, Linkedin, Instagram.

Δημιουργούμε προφίλ στο Facebook, στο Google+ και στο Linkedin

Η κοινωνική δικτύωση αναφέρεται στη χρήση των εργαλείων internet να συνδέσουν και να δημιουργήσουν σχέσεις με άλλους. Υπάρχουν πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Google+ και το LinkedIn, που επιτρέπουν τους χρήστες να δημιουργήσουν προσωπικά προφίλ και να αλληλεπιδράσουν με τις συνδέσεις τους με ανταλλαγή μέσων, στέλνοντας μηνύματα και γράφοντας σε blog δίνοντας τη δυνατότητα στις εταιρίες να επεκτείνονται πέρα από το προσωπικό τους δίκτυο.

Δημιουργούμε λογαριασμούς Τwitter

Το Microblogging είναι μία μορφή blogging που αφήνει έναν χρήστη να κοινοποιήσει μικρά ενημερωτικά κείμενα. Η πιο δημοφιλής υπηρεσία Microblogging είναι το Twitter. Οι αναρτήσεις ονομάζονται tweets είναι συνήθως σύντομες σκέψεις ή υπερσύνδεσμοι σε ενδιαφέροντα άρθρα. Στις μέρες μας, το Twitter έχει γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλές εταιρίες έχουν αρχίσει να το χρησιμοποιούν ως ένα εργαλείο εξυπηρέτησης πελατών.

Δημιουργούμε εταιρικά κανάλια στο You Tube

Το You Tube είναι ένα από τα καλύτερα sites ανταλλαγής video που επιτρέπουν στους χρήστες να φορτώσουν, να προβάλλουν και να μοιράσουν videos με τον υπόλοιπο κόσμο. Το You Tube έχει ένα δισεκατομμύριο (1.000.000.000) viewers το μήνα. Για τους χρήστες είναι εύκολο να παρακολουθήσουν τα περισσότερα από τα διαθέσιμα videos γιατί δεν υπάρχει απαίτηση εγγραφής και για τα μέλη είναι πιθανό να φορτώσουν απεριόριστο αριθμό videos.

Προωθούμε την εταιρία σας στα κοινωνικά μέσα

Τα κοινωνικά μέσα έχουν αλλάξει τον κόσμο της αγοράς και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ένα αναπόσπαστο τμήμα μίας καμπάνιας internet marketing. Είναι απλό για τον καθένα να δημιουργήσει, να συνδεθεί και να ανταλλάξει online πληροφορίες.

Η Istology Web & Marketing Solutions σχεδιάζοντας καμπάνιες στα κοινωνικά μέσα δίνει στις εταιρίες τη δυνατότητα:

  • να αλληλεπιδράσουν με τους πελάτες μέσω στοχευμένης επικοινωνίας

  • να δημιουργήσουν μία online κοινότητα

  • να αναπτύξουν μία ολοκρατική στρατηγική internet marketing

  • να συνδέσουν τα εμπορικά τους σήματα με το κατάλληλο κοινό.

  • να μάθουν περισσότερα για την συμπεριφορά του κοινού τους όπως likes, dislikes.

Τα κοινωνικά μέσα μπορούν να έχουν και οφέλη βελτιστοποίησης ενός site στις μηχανές αναζήτησης, ειδικότερα όταν μία εταιρία εμπλέκεται σε ποικίλα κοινωνικά μέσα.  Με τη χρήση των υπηρεσιών των κοινωνικών μέσων, είτε για δημιουργία είτε για ανταλλαγή περιεχομένου, τα sites μπορούν να προσελκύσουν συνδέσμους συμβάλλοντας στην ενίσχυση κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης, τα κοινωνικά μέσα μπορούν να παρέχουν ένα στοχευμένο δίκτυο για online διαφήμιση και προγραμματισμό μέσω της αναλυτικής δημογραφικής πληροφόρησης.

Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων στη Θεσσαλονίκη, και στην κατασκευή e shop στη Θεσσαλονίκη, σε Drupal CMS και στην ανάπτυξη στρατηγικών internet marketing.

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη εξειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων, στην κατασκευή e-shop και υλοποιούμε ολοκληρωμένες ενέργειες internet marketing και μοναδικές προτάσεις branding.

Επικοινωνία

Istology | Web & Marketing Solutions

Βηλαρά 7, Θεσσαλονίκη, 54627

+30 2310 59 50 40

info@istology.gr

istology.gr