Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη εξειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η Istology Web & Marketing Solutions εξειδικεύεται στην κατασκευή μοντέρνων ιστοσελίδων με πρωτοποριακό design. Απευθυνόμαστε σε όλους τους κλάδους εταιριών δημιουργώντας ιστοσελίδες προσαρμοσμένες στο εταιρικό τους προφίλ και το brand identity. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη αναπτύσσουμε ιστοσελίδες υψηλών προδιαγραφών, με αξιόπιστες λύσεις προγραμματισμού και αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες της τεχνολογίας. 

Εμείς δεν σχεδιάζουμε απλά μία ιστοσελίδα

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την διαδικτυακή προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Ακούμε τις απαιτήσεις και προσδοκίες σας, αναλύουμε τις ανάγκες της εταιρίας σας και υλοποιούμε τη δική μας επιτυχημένη στρατηγική για να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Μαζί μας ισχυροποιείται το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα

Είναι αλήθεια ότι στις μέρες μας παρατηρείται μία πληθώρα εταιριών και free lancers που προτείνουν «γρήγορες» και «φθηνές» λύσεις για την διαδικτυακή προώθηση των δραστηριοτήτων μίας εταιρίας. Όμως σκεφτείτε ότι μία πρόχειρη λύση κατασκευής ιστοσελίδας δημιουργεί κακή εικόνα για την εταιρία σας, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην ισχυροποιείται το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα από την διαδικτυακή σας παρουσία. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η Istology Web & Marketing Solutions κατασκευάζει ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας τη δυναμική διαδικτυακή εφαρμογή Drupal CMS.

Επιτυγχάνουμε:

  • Βέλτιστη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης

  • Ταχύτητα φόρτωσης

  • Ασφάλεια

  • Εύκολη online διαχείριση του περιεχομένου

  • Σχεδιασμός υψηλής αισθητικής

  • Μεγάλο εύρος λειτουργιών και δυνατοτήτων

Φιλοξενία ιστοσελίδων στα μεγαλύτερα data center του κόσμου

Φιλοξενούμε τις ιστοσελίδες μας στα μεγαλύτερα data center του κόσμου παρέχοντας ιδανικές συνθήκες τεχνικής υποστήριξης και επιτυγχάνοντας υψηλή απόδοση. H πετυχημένη κατασκευή μίας ιστοσελίδας συνοδεύεται πάντα από ταχύτατους servers.

Κατοχύρωση domain name

Επιλέγουμε και κατοχυρώνουμε για εσάς το domain name, καθώς η επιλογή domain name είναι ίσως μία από τις σημαντικότερες επιλογές κατά τη διαδικασία οργάνωσης μίας ιστοσελίδας. Η εμπειρία που διαθέτουμε μας δίνει τη δυνατότητα να σας προτείνουμε λύσεις που θα σας εξασφαλίσουν ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων στη Θεσσαλονίκη, και στην κατασκευή e shop στη Θεσσαλονίκη, σε Drupal CMS.

Εκδόσεις Websites

Μονοσέλιδη 
Παρουσίαση

Εταιρική Παρουσίαση 1 Γλώσσα
Απεριόριστης Θεματολογίας

Εταιρική Παρουσίαση
Απεριόριστης Θεματολογίας

Απεριόριστη Θεματολογία
Κοινότητα Χρηστών

Παρουσίαση Ξενοδοχείου
Online Κρατήσεις

Παρουσίαση Οργανισμού
Sync/Async e-Learning

Παρουσίαση Εταιρίας
Live Streaming Radio

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη εξειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων, στην κατασκευή e-shop και υλοποιούμε ολοκληρωμένες ενέργειες internet marketing και μοναδικές προτάσεις branding.

Επικοινωνία

Istology | Web & Marketing Solutions

Βηλαρά 7, Θεσσαλονίκη, 54627

+30 2310 59 50 40

info@istology.gr

istology.gr